World's Greatest in Athletics

IF Göta 100 år

1904–2004

Av IF Göta Friidrott

Boken om karlstadklubben IF Götas historia innefattar såväl stjärnorna, historierna och prestationerna som tävlingsarrangemangen, tränarna och statistiken för att inte tala om bilderna. Detta praktverk rymmer nästan 400 illustrationer!
IF Göta har haft 18 olika idrotter på programmet genom årens lopp och alla är omskrivna i boken. Friidrotten är den mest framgångsrika sporten och har också en väldigt framträdande roll i boken – mer än två tredjedelar handlar om friidrott.
Arton skribenter medverkar i bokverket och de skriver om bland annat Ann-Louise Skoglund, Patrik Bodén, Monica Westén, Lennart Hedmark, Raimo Pihl och Rune Almén. Bland de skribenter som bidragit till texterna märks författaren och läraren Erik Bengtsson och götaledarna och före detta förbundskaptenerna för friidrottslandslaget, Ulf Karlsson och urgötisten Anders Borgström.

IF Göta 100 år är en av de bästa och mest välgjorda jubileumsböcker som gjorts i Sverige. Den gavs ut av IF Göta Friidrott 2004, samma år som klubben för fjärde gången arrangerade Stora SM.

288 sidor, 295x215 mm, 383 illustrationer, hårdband.
ISBN 91-631-5907-4.

Pris: 250 kr (inkl. moms plus porto)


Webmaster: jonas.hedman@textograf.com Created by aeiouy